Destiny krijgt grote april update

Destiny april update

Bungie heeft beelden van de in april aankomende exotics voor Destiny op de officiële Instagram geplaatst. De exotics beloven een klein deel van de aankomende update te zijn. De update die ons in april staat te wachten is namelijk best een grote. Bungie heeft al enkele livestreams gehouden en zal volgende week de laatste, waarin ze het over de Crucible en sandbox updates zullen hebben, streamen.

De april update zal op 12 april verschijnen. Naast nieuwe gear zal de gratis update voor Taken King eigenaren verschillende nieuwe activiteiten bieden. Dit zullen onder andere meer quests en bounties zijn. Bungie liet al eerder videos zien waarin de krachtigere beloningen die in de update staan te wachten werden getoond.  Bungie zal ook grote veranderingen aan het infusion proces, het uitelkaar halen van andere wapens en armor om upgrades te brengen aan andere equipment, brengen. Spelers zullen niet meer online hoeven zoeken naar infusion calculators. Bungie gaat van het infusion systeem een one-to-one upgrade systeem maken.

Destiny april update

Bijvoorbeeld: wanneer een speler een 330 light wapen toevoegt aan een 280 light wapen, zal het minder krachtige wapen een upgrade naar 330 krijgen. Door het huidige systeem krijgen minder krachtige wapens maar een portie van de levels van krachtigere wapens.

Ook zal de light level cap verhoogd worden tot 335.  Daarnaast zal Bungie verschillende manier bieden voor spelers om 335 light level gear te vinden. Spelers zullen dit soort gear in de hard version van de King’s Fall raid, tijdens Iron Banner en Trials of Osiris kunnen vinden. Ook de Court of Onyx artifacts zullen deze drops kunnen geven. Bungie heeft ook gemeld dat exotic engrams gedecode kunnen worden in 335 light gear.

Daarnaast zal de patch ook nog een customization systeem introduceren. Deze heet Chroma. Chroma zal in vier verschillende kleuren voorkomen, namelijk: wit, rood, geel en blauw. Er zal een nieuw material (met de naam Chroma natuurlijk) gebruikt worden in het proces. Chroma zal aan individuele stukken armor toegevoegd worden. Guardians zullen gloeiende stukken armor in verschillende kleuren kunnen dragen. Het systeem staat los van armor shaders. Wapens zullen maar in één kleur kunnen gloeien.

De patch zal dus op 12 april verschijnen. Een Destiny sequel zal zijn debut in 2017 maken.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek