Destiny laat nieuwe uitbreiding zien vóór E3

De vierde en laatste uitbreiding van Destiny gaat getoond worden tijdens de Destiny Reveal Stream op 9 juni. Dit zal gebeuren op het Twitch kanaal van Bungie. Alhoewel er nog niks concreets bevestigd is, gaat het waarschijnlijk over de nieuwe expansion die mogelijk de naam Rise of Iron draagt.

Eerder dit jaar, in februari, werd al bevestigd dat er een nieuwe expansion zou komen voor Destiny in 2016. Hierdoor zal het vervolg van de game, een sequel zijn uitgesteld naar 2017. Bungie laat ons weten dat de stream jou een eerste blik gaat geven over wat gaat komen, later dit jaar.

Een recente lek wijst er op dat de naam van de uitbreiding Rise of Iron draagt, en dat er een nieuw wapen wordt geïntroduceerd. Het lijkt er op dat dit een soort van grote hamer gaat worden. Bekijk hier beneden een afbeelding die de expansion al een beetje verklapt heeft.

Rise of Iron

De uitbreiding zal groter zijn dan de eerste twee uitbreidingen, House of Wolves en The Dark Below, en krijgt een nieuwe raid. Wat de nieuwe uitbreiding ons gaat brengen dit jaar zal hopelijk volgende week verder uitgelicht worden, maar voorlopig moeten we het hier even mee doen.

De vierde uitbreiding voor Destiny zal op 9 juni worden onthuld op het Bungie Twitch kanaal.

Een gerucht wat de rondte gaat verteld ons dat Destiny 2 volledig gereboot is. De reden hierachter is dat de director van de Taken King expansion nu de leiding heeft over de ontwikkeling en een hele staff reorganisatie heeft doorgevoerd. Bungie heeft hier zelf nog geen commentaar op gegeven.

Speel jij nog regelmatig Destiny, en kan jij niet wachten op deze uitbreiding of misschien wel Destiny 2? Laat het ons weten in de comments!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek