Destiny melee bug fix onderweg

Destiny melee fix update

Destiny zal een nieuwe update krijgen waarin een bug een fix zal zien. De update zal gevolgd worden door weer een paar andere fixes, die enkele problemen die spelers met melee aanvallen hebben, zullen verhelpen. Update 2.2.0.2 zal op 3 mei verschijnen, zo zegt Bungie.

De developer meldt dit in een blog post. Enkele problemen met chests, quests en rewards zullen verholpen worden. Verder gaat Bungie niet in detail over wat er precies gemaakt wordt of waar de resterende fixes voor zijn. De fixes voor de melee problemen in Destiny zijn onderdeel van de update, maar deze zullen niet gelijk effectief zijn. Bungie zal een week wachten om tijd te winnen waarin ze de andere veranderingen kunnen observeren.

Sandbox engineer Jon Cable vertelt wat er veranderd zal worden aan de melee attacks. Bungie hoopt namelijk de keren waarop een melee attack lijkt te raken maar geen damage veroorzaakt aan te pakken. Het blijkt een probleem te zijn dat meestal is te wijten aan een communicatie probleem tussen de positie van de speler en de andere machines in de game. Wanneer een andere speler de zelfde problemen ervaart zouden de melee problemen ook tussen spelers onderling voor kunnen komen. Er komen dus enkele tweaks aan de networking die het probleem zouden moeten oplossen. Dat betekent echter niet dat dit probleem geheel verleden tijd zal worden. Het internet is niet perfect, maar het kan beter, aldus Cable.

Destiny melee fix update

Cable gaat verder met vertellen dat dit soort problemen vaker voorkomen in sandbox games. Zo zijn er al enkele positie gerelateerde bugs aangepakt. De update zou Arc Blade en Shoulder Charge betrouwbaarder moeten maken. Toch zullen er nog steeds situaties zijn, vooral wanneer het doelwit in beweging is, waarin een aanval niet zal raken.

De update zal een kleine update zijn en de fixes voor alle genoemde problemen zullen op 10 mei toegepast worden.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek