Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  23 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  23 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  24 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Destiny nieuwe content en fixes details

Destiny april update

Na de grote april update van Destiny die eerder deze week uitkwam zijn enkele problemen voorgekomen. Bungie is druk bezig om oplossingen te zoeken. De developer maakte onlangs duidelijk wat de problemen zijn, hoe de zaken er voor staan en wat in de toekomst staat te wachten voor Destiny. Bungie deelde de informatie op hun website. Niet alles draait om bugs maar zal voor veel spelers interessant zijn.

Via de website werd al duidelijk dat enkele wekelijkse rewards waaronder legendary engrams en sterling treasure mystery bags pas bij de post game carnage screen worden vrijgegeven. Spelers die de activiteit voltooien maar voor de post game report al terugkeren naar orbit zullen deze rewards misschien niet in ontvangst kunnen nemen. De Year Two Pruson of Elders Exotics ( Dreg’s Promise, Lord of Wolves en Queenbreaks’ Bow) worden verdiend door middel van PoE challenge mode activiteiten. Deze zullen niet verkrijgbaar zijn door middel van Exotic blueprints.

Destiny april update

Ondertussen krijgen sommige spelers de Universe Remote primary weapon door het decrypten van speciale weapon engrams. Bungie probeert uit te zoeken hoe dit zo ver is gekomen maar heeft nog geen informatie los gelaten over een mogelijke fix. Er werd dan ook nog niks beloofd. Fixes voor andere voor andere problemen zijn wel onderweg. Onder andere ghosts die op een lager dan bedoelde rate droppen en Nightfall strikes en Year One engrams die vrijgegeven worden door Cryptarch rank up packs. Een datum werd niet bekend gemaakt. Bungie beloofde echter dat deze in de nabije toekomst zullen verschijnen.

Ook een fix voor het niet verschijenen van clan tags is gemaakt. Spelers kunnen de Repair Clan tag optie op de website van Bungie gebruiken om hun clan tag te laten verschijnen.

De april update is de grootste update sinds Taken King die in september verscheen. Bungie is nog niet klaar om te praten over wat volgt maar community manager David Dague vertelde dat er voor na de zomer een update gepland is. De community manager vertelde dat hij de update heeft gezien en enthousiast is over de uiteindelijke versie. Meer wilde hij niet vertellen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek