Destiny profiteert niet van de krachtigere Playstation 4 Pro

Destiny Playstation 4 Pro

Destiny zal bij de release van de Playstation 4 Pro niet tussen het rijtje belanden met games die een speciale patch uit rollen om te profiteren van de krachtige console. Dit heeft Bungie laten weten in een interview met GameSpot.

In het interview vertelde de executive producer, Scott Taylor, dat ze wel aan het kijken zijn naar de mogelijkheden om Destiny te ondersteunen voor de Playstation 4 Pro. Maar voorlopig zit dit er nog niet in en staat het ook nog niet in de planning. Misschien in de toekomst.

Natuurlijk zal Destiny wel gewoon werken op de Playstation 4 Pro, maar je zult hier geen verschil in merken met de originele Playstation 4. Eerder werd al bekend gemaakt dat de multiplayer games ook niet geboost worden naar 60fps omdat eigenaren van een originele Playstation 4 dan benadeeld zijn. Of dit de reden is dat Bungie voorlopig geen interesse heeft in de krachtigere console is niet duidelijk.

Een aantal andere Activision games krijgen daarentegen wel een Playstation 4 Pro patch. Zo is tijdens de Playstation Meeting aangekondigd dat Call of Duty: Infinite Warfare, Modern Warfare Remastered en Black Ops III alle drie een pach krijgen om de extra krachten van de Playstation 4 Pro te benutten. Wat de verschillen zullen zijn is nog niet bekend.

Destiny

Destiny’s vierde uitbreiding, Rise of Iron, verschijnt op 20 september. De Playstation 4 Pro verschijnt 10 november en de Playstation 4 Slim is vanaf morgen (15 september) al verkrijgbaar.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek