Crimson Days: You used to love me in the Crucible

Het is bijna Valentijnsdag en dat betekend dat we weer een aantal liefdevolle updates mogen verwachten van onze favoriete game developers. Zo ook van Bungie. Destiny zal de aankomende dagen in het teken staan van liefde (soort van), dat vreemde gevoel waar je geen XP voor krijgt, weet je wel?

Om te beginnen worden er een aantal dingetjes aangepast in Destiny, niet zo heel spannend allemaal maar toch zal dit voor sommige die-hard fans als muziek in de oren klinken. Zo zal je bij de 3-vs-3 mode niet meer met special ammo starten bijvoorbeeld.

Het beste nieuws is natuurlijk dat Destiny’s Valentijns-event van start is gegaan namelijk: de Crimson Days. Wat wel opvalt aan dit event is dat er vrijwel niks te doen is voor de typische PVE speler. Er is helaas geen romance optie gekomen voor jou en je Ghost of de Queen in de Reef. Buiten de leuke nieuwe emotes heb je als PVE speler niets aan deze Valentijns-event.. Des te meer voor de PVP spelers dus.

Destiny Love

Vanaf nu tot en met 16 februari zal er een nieuwe playlist beschikbaar zijn in de Crucible. De 2-vs-2 playlist: Crimson Doubles laat jou samen met een vriend of vriendin (geen matchmaking) tegen een andere fireteam bestaand uit twee Guardians strijden. Gaat jouw partner dood in deze mode? Dan krijg je een buff genaamd: Heartbroken. Deze buff zal jouw stats verhogen en er voor zorgen dat je sneller kunt herladen.

Shaxx, de Crucible handelaar zal voor jou een quest en een reeks aan bounties beschikbaar stellen gedurende het event. Deze bounties zullen de standaard PVP bounties gaan vervangen aankomende week.

Is dit een update waar jullie op hebben gewacht of laten jullie Destiny gewoon nog even in de kast liggen tot er weer een degelijke uitbreiding voor wordt uitgebracht? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek