Details Rainbow Six Siege Outbreak event onthuld

rainbow six siege

Het Outbreak event markeert het begin van het derde jaar van Rainbow Six Siege.

Outbreak is een gratis co-op event die zich afspeelt binnen Operation Chimera. Gedurende een periode van vier weken kunnen alle eigenaren van Rainbow Six Siege samenwerken met twee van hun vrienden om het op te nemen tegen een ​​mysterieuze dreiging. 

Het verhaal

Een mysterieuze ruimtecapsule is inde buurt van Truth or Consequences in New Mexico gecrasht. Het bleek een exotische parasiet te bevatten, de Apex, die de omgeving heeft geïnfecteerd en de populatie van dit stadje heeft veranderd in monsters. De quarantaine zone is het enige wat deze bedreiging tegenhoud, maar niet voor lang. Wanneer deze parasiet vrijkomt zou dit een ramp zijn voor de hele wereld. Rainbow’s missie is om de verwoeste stad in te gaan en de oorsprong van de parasiet te vernietigen voordat dit gebeurd.

Gameplay

Outbreak neemt de beroemde Rainbow Six Siege gameplay en plaatst het in een nieuwe setting met een innovatieve twist. De parasiet is een bedreiging die het Rainbow Six team nog nooit is tegengekomen. Deze gepantserde monsters zullen het gevecht dichterbij brengen en de destruction engine tot nieuwe hoogten duwen. Ze zullen niet aarzelen om door muren heen te stormen om bij jou te komen. 5 archetypes van infected zullen de spelers in Outbreak uitdagen, elk met hun eigen karakteristieke vaardigheden. Speel slim en tactisch om nieuwe manieren te vinden hoe jij jouw arsenaal kunt gebruiken tegen een vijand die geen cover zal zoeken en direct in close combat met jou gaat.

Er zijn 2 moeilijkheidsniveaus in Outbreak. Er is Normal en Pandemic. In Pandemic is er friendly fire en kunnen de vijanden jou met een paar hits neerhalen.

Nieuwe exclusieve co-op levels

3 nieuwe co-op georiënteerde levels zijn speelbaar in Outbreak. Deze maps zijn groter en meer open dan PvP maps, met flinke secties buiten. Speciaal ontworpen voor co-op zullen deze maps meer lineair zijn en een duidelijk gevoel van progressie geven. Desalniettemin zijn de vernietiging en multi-padbenadering die iconisch zijn voor Rainbow Six Siege nog steeds erg aanwezig.

Speelbare operators

Doordat niet elke operator de goede skillset heeft voor deze missie is er een selectie gemaakt door het ontwerp team. Hieronder de lijst met beschikbare operators:

  • De 2 nieuwe Operation Chimera Operators
  • Smoke
  • Ying
  • Buck
  • Kapkan
  • Ash
  • Doc
  • Tachanka
  • Glaz
  • Recruit

rainbow six siege

De Outbreak collection

Binnen de duur van het 4 weken durende evenement, zal een exclusieve collectie van geavanceerde cosmetica beschikbaar zijn. Deze uitrusting is te vinden in de Outbreak Packs.

De Outbreak collection bevat 50 cosmetische items, variërend van Rare tot legendary kwaliteit. De items omvatten weapons skins, headgear, BDU’s, charms en een unieke Elite skin. Ze zijn te vinden in Outbreak Packs, die elk één item bevatten. Er zijn geen duplicaten. De Outbreak packs zijn alleen te koop voor de duur van het Outbreak evenement. Er worden vier Outbreak Packs gratis aan elke speler toegekend bij het eerste keer starten van Outbreak.

Het Outbreak evenement zal als eerste op TTS worden ingezet op 20 februari. Het is dan speelbaar van 6 maart tot 3 april voor al onze spelers.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek