Details Watch_Dogs 2 Season Pass bekend

watch_dogs 2

Zoals met veel grote games kunnen Watch_dogs 2 spelers hun game ervaring uitbreiden met een Season Pass. Ubisoft maakt de inhoud van Watch_Dogs 2 Season Pass bekend.

Spelers zullen hun hacker avontuur kunnen uitbreiden met meerdere uren aan extra missie content. Inclusief nieuwe co-op challenges en moeilijkheids graden, outfits, voertuigen en meer. Onze Playstation 4 spelers mogen zelfs hun DLC 30 dagen eerder downloaden dan op andere platformen. In totaal zullen er 5 downloads aangeboden worden.

DLC 1: T-Bone Content Bundle

Spelers krijgen de stijl en swagger van de legendarische hacker Raymond “T-Bone” Kenney samen met zijn pickup truck. En ontdek Mayhem, een nieuwe co-op moeilijkheidsgraad dat spelers tegenover een nieuwe vijand zet die bewapend is met geavanceerde wapens. Beschikbaar voor PS4 op 13 december.

DLC 2: Human Conditions

Met meerdere uren aan extra missie content verspreid over 3 nieuwe wereld verhalen, zullen spelers San Francisco’s grootste schandalen blootleggen in gebieden van de wetenschap, medicijn en misbruik. Ook zal je in Human Conditions nieuwe elite co-op missie’s krijgen met een nieuw soort vijand type: Jammer. Deze vijand is in het bezit  van technologie om spelers op te sporen. Beschikbaar lente 2017

DLC 3: No Compromise

Spelers krijgen een compleet nieuw wereld verhaal, dat Marcus mengt in de louche San Fransisco onderwereld waar hij in het vizier komt van de russische maffia. Ook een nieuwe co-op mode: Showdown word bijgevoegd. Waar alleen de beste spelers overleven. Beschikbaar lente 2017

Psychedelic Pack

Pas het outfit, wapen, drone en auto van Marcus aan in een groovy stijl. Beschikbaar vanaf release.

Root Access Bundle

Deze bundel Bevat volledige outfits, nieuwe auto’s, een drone skin en een nieuw wapen. Daarbij ook nog de Zodiac Killer missie. Beschikbaar deze winter.

Watch_Dogs 2 zal op 15 november wereldwijd op alle consoles uitkomen en op 29 november voor Windows PC. De Season Pass zal bij de Watch_dogs 2 Gold Edition inbegrepen zijn.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek