Danny DeVito als Detective Pikachu?

detective pikachu movie danny devito

Volgend jaar maakt Pokémon haar eerste Hollywood debuut: studio Legendary Pictures, bekend van o.a. Batman Begins  (2005) en 300 (2007), zal de live-action film met Detective Pikachu onder haar hoede nemen. De grote vraag onder de fans is dan ook: wie gaat de bekendste Pokémon van een stem voorzien?

Het personage van Detective Pikachu verscheen het eerst in de 3DS game Great Detective Pikachu. In de game speelde je samen met eeb pratende Pikachu die vele malen intelligenter was dan andere Pokémon. Pikachu ontmoet een jongeman genaamd Tim Goodman, die hem kan verstaan. Jij speelt als Tim en samen met Pikachu lossen jullie allerlei mysteries op in de stad.

De film werd twee dagen geleden aangekondigd via The Hollywood Reporter. De deal is rond en productie gaat van start in 2017. Een releasedate van de film is dan ook nog niet vastgelegd. Er zit echter wel vaart achter, gezien zowel Nintendo als Niantic en Legendary Pictures het succes van Pokémon GO willen gebruiken als reclame voor de film.

Danny DeVito

Zodra het nieuws over de film social media bereikt had, begonnen fans te speculeren over welke Hollywood acteur Pikachu van een stem moest voorzien. Meeste fans op Twitter waren het er wel over eens dat er maar één acteur was die de taak kon volbrengen: Danny DeVito.

Danny DeVito kennen we als Frank uit It’s Always Sunny in Philadelphia en als de Penguin uit Batman Returns (1992). Hij speelde echter ook een rol in de culthit Big Fish (2003) en was een van de leukste special guest appearances in Friends, waarin hij een stripper speelde. De Worst wilde jullie de scene niet onthouden. Bekijk DeVito’s performance als ”Officer Goodbody” hier beneden!

Wanneer we een kijkje nemen naar de gametrailer van Great Detective Pikachu, horen we een kalme, vasteberaden Pikachu met een zware stem. De trailer is in het Japans.

Fans lieten dan ook via Twitter weten geen interesse in de film te hebben als Danny DeVito de stem van Pikachu niet zou verzorgen. Bekijk een aantal tweets van fans hier beneden:

Sommige fans hebben echter andere acteurs in gedachten…..

Danny DeVito heeft nog niet gereageerd op de kwestie. Hij heeft afgelopen jaar wel aangegeven dat hij niet bekend is met de Pokémon franchise, want ook in april was DeVito al de nummer één keuze van fans om de stem van Pikachu te verzorgen in de Westerse release van de game.

Tot dusver is er geen Westerse release van de game bekend. De film zal vanaf eind 2017 in productie gaan. 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek