Detective Pikachu is geen ordinaire Pikachu

Detective Pikachu

Detective Pikachu is niet zomaar een ordinaire Pikachu. Om dit nogmaals te benadrukken heeft Nintendo hier vandaag een video over geüpload. Deze kun je hieronder bekijken.

In bovenstaande video wordt Detective Pikachu nog eens goed in beeld gebracht. Tevens wordt nog eens aangehaald waar het spel over zal gaan. Buiten de grappige beelden van Pikachu om worden we in de video ook herinnerd aan het feit dat onze gele vriend hier kan spreken. Detective Pikachu is knorrig en praat veel. Tevens vindt hij zichzelf een geweldige detective. Deze kwaliteiten kan hij goed inzetten wanneer hij Tim tegen komt. Tim is een jonge knul die in Rhyme City op zoek is naar zijn vermiste vader. Om zijn zoektocht voort te kunnen zetten moet er eerst onderzocht worden waarom Pokémon in de stad zich zo gek gedragen. Ga samen op jacht naar aanwijzigen, interview mensen en Pokémon en onderzoek de plaats delict om je zaak op te lossen.

Detective Pikachu is vanaf 23 maart beschikbaar voor Nintendo 3DS. 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek