Detective Pikachu vanaf nu in de voorverkoop

Detective Pikachu

Tijdens de Nintendo Direct uitzending gisteren is aangekondigd dat Detective Pikachu vanaf nu in de voorverkoop is. De game is terug te vinden in de Nintendo eShop.

Gisteren is tijdens een Nintendo Direct uitzending aangekondigd dat Detective Pikachu vanaf nu in de voorverkoop is. De game is terug te vinden in de Nintendo eShop met een prijskaartje van afgerond veertig euro. De officiële release van de game staat gepland voor 23 maart. We zullen dus nog twee weekjes moeten wachten voordat we aan de slag kunnen met ons onderzoek. Tevens zal er vanaf 23 maart een XL Detective Pikachu Amiibo verkrijgbaar zijn. Deze is maar liefst 5.3 inches groot (dit staat ongeveer gelijk aan 13,5 cm).

Detective Pikachu

In deze 3DS exclusive neem je de rol aan van Tim Goodman. Hij is een slimme achttienjarige student die in Ryme City op zoek is naar zijn vermiste vader. Deze is vermist geraakt terwijl hij bezig was met een onderzoek naar een reeks vreemde Pokémon gerelateerde gebeurtenissen. Tim komt per ongeluk in aanraking met een pratende Pikachu. Deze geeft aan een geweldige detective te zijn en Tim te willen helpen. Samen gaan jullie aan de slag met het voortzetten van het onderzoek van je vader. Hierin moet je onderzoeken, aantekeningen maken en andere Pokémon ontmoeten. Hierdoor ontrafel je samen steeds meer geheimen van de stad.

Indien je meer informatie wilt over de game of screenshots wilt bekijken kan dat hier op de officiële pagina van de game.

Verfilming

In mei 2019 zal er ook een film van Detective Pikachu uitgebracht worden. De film wordt geproduceerd door Legendary Entertainment en uitgebracht door Universal Pictures. Hierin zal Ryan Reynolds de stem van Pikachu inspreken. Verder spelen onder andere Justice Smith (The Get Down) en Kathryn Newton (Big Little Lies) hierin een rol.

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek