Detroit: Become Human Launch Trailer

Detroit: Become Human

Met de lanceringstrailer van Detroit: Become Human nu eindelijk naar buiten is nog maar een paar dagen wachten tot Sony deze game op de markt brengt.

Detroit: Become Human is een story driven game waar je in principe meer bezig bent met spelen van een interactieve film zoals Heavy Rain, Beyond: Two Souls en Until Dawn. Deze vrijdag zal hij verschijnen voor de PlayStation 4. In het verhaal staan drie verschillende personages centraal, Kara, Connor en Markus. Deze drie androïdes leven in een toekomst waarin mensen robots gebruiken en vervangen voor een heleboel zaken. Het zal waarschijnlijk een zwaar verhaal worden met de hoofdvraag “Hoe menselijk is een androïde in vergelijking met ons” Waar zetten wij de lijn?

Zoals verwacht kunnen spelers tijdens het spel wisselen tussen deze personages en wordt hun verhaal gespeeld. Er kunnen keuzes gemaakt worden die het verhaal en dus de uitkomst volledig kan beïnvloeden. Na elke scène is in een schema te zien welke keuzes gemaakt zijn en kan er teruggespoeld worden om andere opties te verkennen.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek