Detroit: Become Human krijgt een nieuwe trailer

Tijdens de Sony predentatie op de Paris Games Week is er een nieuwe trailer getoond voor Detroit: Become Human! De game was razendsnel populair en de rijen tijdens Gamescom dit en vorig jaar waren mijlen lang. De game laat nu al veel verschillende verhaallijnen zien en pakt een controversieel topic aan, bekijk hem hier boven!

Van moordzaken tot gijzelingen tot huiselijk geweld, alles word aangepakt in Detroit: Become Human. De game zal qua gameplay erg lijken op Heavy Rain en Beyond Two Souls. De game zal ergens in 2018 verschijnen maar een officiële datum laat nog even op zich wachten. Er zijn wel al wat demo’s te zien online, mocht je dus willen weten hoe de game speelt dan kan je die vast en zeker vinden! Laat ons direct even weten wat jij ervan vind.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek