Devil May Cry 5 zal een speelbare demo krijgen tijdens Gamescom

Via een Japanse uitzending van Capcom TV-stream is bevestigd dat we een speelbare demo krijgen van Devil May Cry 5 op Gamescom.


Voor diegene onder ons die speciaal deze game willen spelen is het misschien handig om Gamescom alvast in je agenda te zetten, de beurs zal plaatsvinden van 21 tot en met 25 augustus. Verdere details over de demo zijn helaas nog niet beschikbaar, maar die zullen zeker weten binnenkort verschijnen.

Devil May Cry 5 speelt zich chronologisch af na deel 2. De specifieke volgorde is, DMC3,DMC1,DMC4 en daarna deel 2. Dit is te bevestigen omdat Dante op het einde van de Trailer veel ouder uitziet en op het einde van DMC2 in de onderwereld vastzit waar de tijd anders loopt.

Devil May Cry 5 werd tijdens E3 vorige week aangekondigd en getoond op Microsoft’s E3-conferentie. Het spel was toen echter niet aanwezig op Capcom’s eigen E3-booth.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek