Devil May Cry gratis voor Twitch Prime abonnees

Devil May Cry Twitch Prime

De Devil May Cry HD Collection komt op 13 maart alweer uit voor op de PS4, Xbox One en PC! Om dit te vieren geeft Twitch vanaf vandaag de eerste game aan Twitch Prime abonnees.

Capcom gaf dit aan op hun blog. Ze zeiden dat alle Amazon/Twitch Prime abonnees hier recht op hebben. Jullie kunnen de freebie vanaf 27 februari oppikken. Vanaf dat moment is de eerste Devil May Cry downloadbaar vanaf de Twitch desktop app. De game kwam origine uit op de PS2, met een throwback naar 2001. Sommigen zullen dit een beetje outdated vinden om nu nog te spelen, maar niks is leuker dan te zien waar een populaire franchise ooit begon. Vooral als je eerste titel de 2013 DmC was.

Devil May Cry Twitch Prime

Afgelopen freebies voor Prime gebruikers waren maar een gelimiteerd aantal dagen beschikbaar, dus weer er snel bij als jij de game mee wilt pikken. Je krijgt hier ook allemaal in-game items bij voor andere games. Mensen die een Amazon Prime membership hebben, ontvangen automatisch ook Twitch Prime, dus opgelet! Kijk op de Twitch Prime website op welke andere in-game items jij recht hebt deze maand en de volgende.

De Devil May Cry HD Collection komt op 13 maart uit voor jouw favoriete console of gaming PC. Ga jij de game oppikken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek