Deze games verdwijnen uit Xbox Game Pass in april

lumo game pass

We zitten al in april, schrok je? Ja we zijn echt al zo ver. In ieder geval, er zullen weer een aantal games verdwijnen uit Xbox Game Pass aan het einde van deze maand. Het zijn er maar drie, dus je hebt nog even tijd om deze games door te spelen.

Indien je een fan bent van 2K’s sportgames is dit iets minder goed nieuws voor jou want we zullen afscheid moeten gaan nemen van WWE 2K17 en NBA 2K17. Je hebt nog tot 30 april om deze games te spelen, daarna zullen ze voorlopig niet meer terug te vinden zijn op de Game Pass. Hetzelfde geldt voor Lumo, een indie game.

In Lumo speel je een magiër zonder krachten die kamers van een kerker moet doorzoeken. Los puzzels op en baan je weg door de kerkers om je krachten terug te krijgen en steeds beter te worden. Het is een zeer aangename, maar laid-back platform achtige puzzel game. Bekijk hier beneden de trailer:

Even alles op een rijtje:

  • NBA 2K17
  • WWE 2K17
  • Lumo

Deze games zullen vanaf 30 april niet meer te vinden zijn op Xbox Game Pass. De Netflix-achtige dienst van Microsoft geeft je toegang tot een grote bibliotheek aan games waaronder nieuwe releases als Sea of Thieves en State of Decay 2. Je kunt de gehele bibliotheek spelen tegen een maandelijkse betaling in de vorm van een abonnement.

Maak jij gebruik van Xbox Game Pass? Zo ja, ga jij nog zolang het kan aan de slag met bovenstaande games? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek