Deze week in: Madden 18 en NBA 2K18

Madden 18 NBA 2K18

Deze week in onze aankomende sporttitels: Het NFL seizoen is nu bezig en Madden 18 viert dit met een grappige video! NBA 2K18 krijgt een cover waarin Kyrie Irving in Celtics Jersey draagt! 

NBA…

Om te beginnen met NBA 2K18 van 2K Sports! De game krijgt een alternatieve cover met daarop Kyrie Irving in een Boston Celtics Jersey. Het is niet zomaar en Jersey ruil van de Cleveland Cavaliers versie. Irving heeft verschillende poses op beide covers. NBA 2K18 zal verschijnen op 19 september voor op de PS4, Xbox One, PC en Switch, de game zal ook op de PS3 en Xbox 360 komen. De demo begint vandaag!

Gallery image 1Gallery image 2

Madden 18

Het NFL seizoen begon met de season kick-off tussen de New England Patriots en de Kansas City Chiefs. Om dit te vieren heeft EA Sports een nieuwe trailer online gezet! De trailer is milder dan die van vorig jaar, maar zeker niet verkeerd! Het bouwt genoeg hype op voor de spelers, naar mijn mening. Madden NFL 18 is nu uit voor op de Playstation 4 en Xbox One en scoort overal goede review scores! Ga de game zeker proberen als je een fan bent van de sport, of van EA!

Wat vind jij van dit sportnieuws? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek