Deze week nieuwe Super Smash Bros. Ultimate informatie!

Super Smash Bros. Switch

Vlak voor Gamescom besluit Nintendo nog even wat nieuws de deur uit te gooien omtrent Super Smash Bros. Ultimate. Op zich weten we al enorm veel over de game, dus wat is Nintendo van plan om te onthullen?

Hoe of wat er verteld gaat worden in de nieuwe Nintendo Direct over Super Smash is niet bekend. Wél laat Nintendo weten dat Masahiro Sakurai nieuwe informatie gaat onthullen. De Direct wordt op woensdag 8 augustus 16:00 uitgezonden. Je kunt de aflevering bekijken op de Nintendo Direct-website, het Youtube kanaal van Nintendo of via Facebook. Na afloop van de aflevering zullen wij ook alle nodige informatie alsmede de presentatie zelf online zetten op de website.

Is het tijd dat er nieuwe personages of stages worden onthuld? Of keert de sotry-mode terug in Ultimate? We zullen er spoedig achter komen.

Ga jij dit jaar naar Gamescom om aan de slag te gaan met Nintendo’s nieuwe fighting game voor de Switch? Wij hebben de nieuwe game al eventjes mogen spelen vlak na de E3. Je leest hier alles terug over onze ervaring. Eind augustus mag het grote publiek ook eindelijk voor het eerst aan de slag met de game. Hoeveel uur wil jij maximaal in de rij gaan staan dit jaar?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek