Deze week Project Scorpio nieuws

Microsoft Xbox One E3

Senior editor bij WindowsCentral Jez Corden heeft op Twitter laten weten dat hij deze week nieuws verwacht over Microsoft haar nieuwe console, Project Scorpio. 

WindowsCentral is een nieuws website volledig gericht op het brengen van Microsoft nieuws en dus ook van de nieuwe aankomende console Project Scorpio. Jez Corden zei het volgende:

‘It’s true that Project Scorpio is going to be shown off very soon.’

Op de vraag wanneer very soon is zei de beste man: ‘Next week soon’. Jez is overigens niet de enigste welk het nieuws naar buiten brengt dat Microsoft wat gaat teasen. Neogaf gebruiker Shinobi zei het volgende op Twitter:

Project Scorpio

‘Scorpion things next week, yes. Hardware sounds damn impressive. ‘

Microsoft is ondertussen ook al op de hoogte dat mensen nieuws verwachten deze week. Een gebruiker stuurde een bericht naar Xbox baas Phil Spencer met de vraag of er een kern van waarheid in zit. Hij reageerde als volgt:

Yea, I know why you ask. We are very happy with what we are seeing from 1P and 3P, you’ll hear more soon. Sorry for the wait.

Dit bevestigd natuurlijk nog niet de geruchten maar ontkennen word er ook niet gedaan. Hopelijk komt Microsoft snel met een eigen statement wanneer wij nieuws kunnen gaan verwachten van hun nieuwste speelgoed. Wel is te verwachten dat deze console het sterkst wordt van wat er op dit moment op de markt verkrijgbaar is. Dit is nodig voor spellen in een 4K resolutie te spelen op een acceptabele framerate. De aankondiging die deze week zou moeten komen gaat vooral in op de hardware. De software zou op een later tijdstip besproken moeten gaan worden. Wanneer er nieuws is lees jij dit natuurlijk als eerste op de website.

Kan jij ook niet wachten op Microsoft haar Project Scorpio? Laat het ons weten in de comments hieronder! 

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek