Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

DG Thinks: Backlog

Backlof in games

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over en dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In deze wekelijkse special genaamd DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: het is tijd om de gekochte spellen, daadwerkelijk ook eens een keer te gaan spelen!

Wanneer je het leuk vindt om veel verschillende soorten spellen te spelen is dit helemaal niet erg. Wat het iets lastiger maakt is wanneer je al deze spellen koopt. In een tijd dat games goedkoper zijn geworden als een plaatselijke hamburger bij de meest gore eethut. Kun je al snel een hele grote collectie opbouwen. Maar waar de games goedkoper zijn geworden, is de tijd om het te spelen hetzelfde gebleven. Dit betekend dat je voor je het door hebt een enorme collectie aan games hebt ontwikkeld, die je de eerste paar jaar niet eens gaat spelen.

DG Thinks

Zelf kan ik hierover meepraten. Soms denk ik zelfs dat het beter zou zijn geweest als ik maar fan was geweest van bijvoorbeeld alleen shooters. Maar dit is niet het geval. Met als resultaat meer dan 200 spellen voor de computer, waar ik meer van de helft op dit moment niet eens kan draaien. Om nog maar niks te zeggen over de consoles en games die er de afgelopen jaren zijn bijgekomen. Daarom heb ik mijzelf nu een doel gesteld. Elke maand ga ik minimaal een spel uitspelen. Deze maand ga ik eindelijk beginnen aan Rise of the Tomb Raider voor de Xbox One.

Heb jij een grote backlog, hoe pak jij dit aan? Laat mij jouw mening weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek