DG Thinks: De E3 gekte kan beginnen!

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over. Dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: Nog een paar dagen slapen en dan is het grootste gaming evenement van de wereld er weer. De E3! 

Als schrijver voor een website en voormalig game developer droom je er altijd van om erbij te zijn. De E3 is het grootste gaming evenement ter wereld en al vanaf ik begonnen ben met kijken in 2009 heb ik geen enkel jaar gemist. Het is de tijd van het jaar dat de meeste onthullingen komen, het meeste show en vooral het grootste spektakel over onze favoriete hobby. Waarschijnlijk kan je aankomende week nog wel een kleine preview verwachten aan E3 artikelen en wat wij de mooiste momenten vonden van dit evenement. Ook kun je natuurlijk verwachten dat wij het nieuws als het bekend word op de website hier zetten.

E3

Alle hardware makers zullen aanwezig zijn met een voorstelling, het zij een persconferentie of een vooraf opgenomen presentatie. En voor mensen die nog niet de E3 hebben gezien raad ik je vooral aan om deze week de website goed in de gaten te houden en het eens een keer live te volgen. Er is naar mijn mening letterlijk niets beters in de gaming wereld. Het WK voor de gaming industrie.

Ik kan in ieder geval zeggen dat ik er enorm veel zin in heb. Kijk jij er ook zo naar uit? Laat het mij weten in de comments hieronder! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek