DG Thinks: Drukke week

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over. Dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: Het is een drukke, maar spannende week. Apple en Sony houden namelijk persconferenties die de moeite waard zullen zijn.

Apple

Apple

Apple heeft een persconferentie op de zevende om de zevende iPhone te presenteren. Er gaan vele geruchten over deze nieuwe telefoon. Hij zou namelijk waterdicht zijn en nog een aantal andere verbeteringen onder de kap hebben. Qua uiterlijk is deze iPhone wel het zelfde als haar voorganger. Of er naast de iPhone nog tijd is om andere apparaten te bespreken, zoals bijvoorbeeld de MacBook Pro, weten we niet.

Sony

Sony heeft ook een persconferentie die de naam ‘PlayStation Meeting’ draagt. Misschien komt de naam jullie wel bekend voor. Het is namelijk dezelfde naam die destijds werd gebruikt om de PlayStation 4 aan te kondigen. Het is vrij zeker dat we op dit evenement een PlayStation 4 Slim te zien gaan krijgen. Deze is al helemaal open en bloot op het internet te vinden. Daarnaast is er echter ook nog een Neo die wordt aangekondigd. Een krachtigere PlayStation 4. Je kunt tijdens deze persconferentie ook nog wat game aankondigingen verwachten en misschien een laatste push voordat PlayStation VR in de winkels ligt.

Hoe dan ook is het woensdag een spannende dag met persconferenties. Voor mij persoonlijk is de Neo enorm interessant, maar ook zit ik te wachten op een nieuwe MacBook Pro. We gaan het zien woensdag!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek