DG Thinks: Het kan dus nog wel!

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over en dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In deze wekelijkse special genaamd DG Thinks kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Het kan dus nog wel, een game afleveren zonder fouten. Proficiat!

We nemen het allemaal maar voor lief. Spellen die uitkomen en vol met fouten zitten die de developers misschien wel, maar misschien ook niet eruit halen door middel van patches. Er zijn maar weinig spellen die vanaf de launch eigenlijk geen fouten hgebben. De games die Nintendo uitbrengt zijn vaak wel aardig en vereisen niet veel verdere patches. Maar zelfs dit bedrijf heeft af en toe een patch nodig.

DG Thinks

De laatste tijd ben ik druk bezig met The Division. Ondertussen ben ik al een aantal levels hoger en begin ik mijn mannetje te staan in de DarkZone. Wat mij pas opviel toen ik het spel speelde was dat ik geen last heb gehad van problemen. Geen servers die eruit vliegen, geen gekke vreemde glitches waardoor ik het spel met mijn console uit het raam wil gooien. Het spel werkt gewoon. Start ik dan vervolgens FIFA op omdat ik een gratis muntje krijg voor FUT Draft, word ik letterlijk hetzelfde potje nog eruit gegooid: u bent niet meer verbonden met de servers. Wedstrijd verloren, muntje weg en een verlies. De neiging om het raam open te zetten wordt weer groter.  En ik start maar weer The Division op, probleem opgelost.

 

Welke games halen bij jouw het bloed onder de nagels vandaan soms? Laat mij jouw mening horen! 

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek