DG Thinks: Eens even geen games

opinion

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over en dat is helemaal niet zo erg want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om voor altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In deze wekelijkse special genaamd DG thinks kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Kerst komt eraan en dat betekend dat we de computer eens gaan uitzetten en gezellig aan tafel gaan eten.

Tenminste, dat is wat je zou verwachten. De kerstperiode komt eraan en dat betekend dat het jaar bijna ten einde is. Gezinnen komen samen om de door oma gemaakte kip op te eten en kinderen komen eindelijk eens buiten om zoveel mogelijk geld de lucht in te schieten. Het is een tijd waar de computer en consoles even tijd moeten maken voor de nieuwste films op Netflix. Eigenlijk is het enige game gerelateerde deze maand hetgeen dat je misschien een console of spel onder de zelf opgetogen kerstboom kunt vinden. En zet vooral de games eens uit en breng je deze maand in de echte wereld, ze zijn echt niet zo eng! Wees gerust, na deze maand waarin je harstikke veel hebt mogen eten kun je weer rustig de stroom terug op je gaming apparaten zetten en weer verschillende Nazi-zombies afknallen. We beloven dat alles er nog precies zo zou zijn als dat je het hebt achtergelaten. Of ga even langs bij het glazenhuis, voor mij toch wel het teken dat de kerst weer is begonnen.

DG Thinks

Mocht je toch na dit te hebben gelezen jezelf even willen opsluiten voor een gewelddadige shooter, wees er dan op voorbereid dat heel veel mensen een console krijgen en deze tijd van het jaar erg druk is. De kans dat je problemen gaat krijgen is erg groot.

Volgende week sluit ik het jaar af en kijk ik terug op het afgelopen jaar. Wat ga jij doen met kerst, laat het me weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek