DG Thinks: Game PC of laptop

DG Thinks:

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over en dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In deze wekelijkse special genaamd DG Thinks kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week een vraag aan jullie. Een game PC, of een laptop?

Meestal verwachten jullie de DG Thinks op de maandag maar deze keer is het dus iets anders gelopen, it happens. Iets waar ik al een tijdje over nadenk is een nieuwe computer. Naast de consoles die ik heb zijn natuurlijk graphics op een echte PC niet te overtreffen. De vraag is alleen: wat het gaat worden? Een echte game bak met lichtjes en al? Of toch meer een draagbare laptop die ook een spelletje kan spelen?

DG Thinks:

Mensen die ik hierover al gesproken heb zeggen allemaal natuurlijk dat ik voor een monster van een desktop moet gaan. Wat natuurlijk allemaal leuk is en ook wel erg aantrekkelijk. Echter betekent dit wel dat je altijd gebonden bent aan je kamer, even je bak meenemen zit er niet in. Een laptop heeft natuurlijk als nadeel dat hij een stuk minder krachtig is voor hetzelfde geld. Het is een vraag waar ik al een tijdje mee zit. Ik durf echter nog geen knoop heb durven doorhakken. Wanneer de laptop er komt moet er wel een klein desktopje komen die mijn Plex leuk kan draaien, dat dan weer wel.

Wat zou jij mij aanraden te doen? En heb je misschien ook leuke aanbevelingen? Laat het mij weten hier beneden!

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek