DG Thinks: Gamescom ten einde

gamescom

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over. Dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: we zijn bij Gamescom geweest en daar heb ik wel iets over te zeggen.

Druk, druk

Het gaat hier dan vooral om wat jullie als bezoeker zouden kunnen verwachten van Gamescom. De sfeer binnen de beurs is ontzettend leuk en er is van alles te doen. Maar het was ook enorm druk. De horror verhalen van letterlijk uren in de rij te staan lijken te kloppen en zelf zou ik waarschijnlijk na twee uur het aardig zat zijn.

Gamescom

Gamescom is duur. Niet alleen qua drukte en dus tijd die je eraan gaat besteden, ook het eten is enorm duur. Dit kun je natuurlijk verwachten wanneer je naar een beurs gaat. Wanneer er echter maar een enkele pinautomaat is in de hele beurs (welk 20 hallen heeft) is het alsof je zoekt naar een naald in een hooiberg. Waar wij Nederlanders gewend zijn alles met pin te betalen, is dit op Gamescom niet mogelijk.

Uniek

De Gamescom is wel een unieke ervaring. Nergens ter wereld ga je zoveel gamers vinden bij elkaar en ergens is dat wel heel mooi. Alles in die week binnen de beurs ademt gamen. Het biedt een sfeer die geen andere beurs kan bieden aan consumenten.

Zelf heb ik enorm genoten van de Gamescom. Ben jij geweest? Of wil je volgend jaar gaan? Laat mij jouw mening horen!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek