Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

DG Thinks: Hij is er bijna. De Nintendo Switch

Nintendo
CONFIDENTIAL - DO NOT PUT UP ON XDAM Publicity, Shigeru Miyamoto, Universal Creative, Project 273, Super Nintendo World, Universal Studios Japan, USJ

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over. Dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: Hij is er bijna, de Nintendo Switch. 

Wanneer er een nieuwe console komt is er altijd een gemaakte hype. Mensen kunnen niet wachten totdat uiteindelijk de console in hun handen is en snakken naar informatie. Launches van een console zijn altijd speciaal. Zelf betrap ik mij erop dat ik veel unboxings kijk voordat een console uitkom en reviews van mensen die hem al binnen hebben. Persconferenties, alles helpt mee tot het laatste moment van een console launch.

Nintendo Switch

En dat is gelijk een groot verschil tussen de launch van de Switch en die van de Wii U. Bij de Wii U had ik dit totaal niet. De 3DS daarentegen was misschien wel mijn hype op het hoogste punt, maar bij de Wii U was dit allemaal stukken minder. Ik dacht misschien omdat dit niet meer mijn eerste console launch zou zijn, misschien wordt je te oud ervoor. Maar het kan ook wel een teken zijn geweest dat vanaf het begin Nintendo fouten heeft gemaakt met de console. Fouten die het nu met de Switch niet maakt, een duidelijke boodschap, een goeie launchgame. Daarbij zijn de persconferenties ook een stuk beter te verdragen op dit moment. Nintendo gaat een goeie generatie tegemoet, daar ben ik van overtuigd.

Heb jij al zin in vrijdag? Ga jij de Nintendo Switch ook halen? Laat het ons weten in de comments.

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek