Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  7 dagen ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

DG Thinks: Klaar met FIFA!

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over. Dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: Na honderden uren is het zover. Ik ben er klaar mee. 

FIFA

FIFA is elk jaar mijn meest gespeelde game en dit jaar is geen uitzondering. Met de toevoeging van de zogeheten Weekend League in Ultimate Team waarin je in een weekend van de 40 potjes zoveel moet winnen is er alleen maar meer tijd ingegaan. Wat je echter merkt is dat 40 potjes in drie dagen tijd enorm veel is. Reken het maar uit een potje duurt een kwartier zonder verlenging wat betekend dat je in deze dagen toch al snel tien uur kwijt bent als alles verloopt zoals jij dit wilt (spoiler: het verloopt nooit zoals jij het wilt).  Weken lang heb ik dit volgehouden maar er komt een moment waarin je bedenkt dat die tijd welk je in FIFA stopt ook aan Zelda, Call of Duty of wat dan ook kunt besteden. Voor de wat oudere mensen is game tijd schaars tegenwoordig. Het is raar want deze FIFA zit enorm goed in elkaar en de Weekend League is een enorm toffe toevoeging. Maar na zoveel uur erin te hebben gestoken is het voor mij tijd om even het spel opzij te leggen. Een FIFA burnout.

Heb jij ooit een toffe game zolang gespeeld dat je er op een gegeven moment helemaal klaar mee was? Laat het ons weten in de comments! 

Gerelateerde berichten

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek