DG Thinks: Komkommertijd

opinion

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over en dat is helemaal niet zo erg want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om voor altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In deze wekelijkse special genaamd DG thinks kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Het is stil in het begin van het jaar, en dat irriteert.

Wanneer je voor een website mag schrijven wordt van jouw verwacht dat jij lezers voorziet van een stroom aan nieuws uit de industrie. Zo ook bij deze website. Wat mij echter enorm opvalt is dat de laatste weken ik enorm moet zoeken om een artikel te kunnen vinden, daar waar je in het midden tot en met het einde van het jaar bekogeld wordt met nieuws uit de gaming industrie. Het heeft nooit echt voor mij veel logica gehad om deze periode van het jaar zo stil te houden. Wanneer je namelijk allemaal op een zelfde periode zit is het toch juist makkelijker voor jouw als developer om een datum te kiezen waar het eigenlijk nog best wel rustig is?

DG Thinks

Er zou vast een gedachte achterzitten, dat moet namelijk wel. Een reden die ik zelf al kan bedenken is dat in deze periode van het jaar mensen meer geld te besteden zouden moeten hebben. De feestdagen moeten immers dan nog komen. Maar wanneer het de feestdagen zijn kopen wij dan met ze allen meer games dan wanneer het een januari of februari is? Naar mijn mening zou de industrie er beter van worden wanneer ook de begin periode van het jaar een beetje aandacht krijgt, maakt in ieder geval het nieuws schrijven een stuk makkelijker.

Wat is jouw mening over dit onderwerp? En stoor jij je hier aan? Laat het mij weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek