DG Thinks: Lekker teasen

opinion

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over en dat is helemaal niet zo erg want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om voor altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In deze wekelijkse special genaamd DG thinks kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week wil ik het hebben over het teasen van aankondigingen.

Afgelopen week hield Sony de PlayStation Experience. Een evenement voor gamers die PlayStation een warm hart toedraagt. Tijdens dit evenement is er ook altijd een persconferentie vanuit Sony PlayStation zelf. Mijn probleem met dit evenement was het volgende:

DG Thinks Shawn Layden

Er zijn altijd games die mensen graag aangekondigd zien worden. Crash Bandicoot staat bij mij in dat lijstje meer als een droom. Elk jaar zet je hem op je lijstje, maar je gaat er eigenlijk al vanuit dat hij er niet komt. Wanneer echter de baas van Sony PlayStation de persconferentie opent in een Crash Bandicoot shirt gaan alle alarmen rinkelen. De game werd echter niet aangekondigd tijden PlayStation Experience. Vorig jaar werd dit grapje uitgehaald met Final Fantasty 7 en we weten allemaal dat het uiteindelijk goed kwam met deze game. Dat is dus wat mij het meeste stoort aan dit teasen. Op dit moment weten we allemaal dat er een Crash Bandicoot game aan zit te komen. Er zijn genoeg hints die ernaar wijzen. Bijvoorbeeld zie ik Activision niet snel toestemming geven om hun IP te gebruiken voor een shirt. Het moet dus betekenen dat Sony deze rechten weer in handen heeft.

Dit is niet hetzelfde als de tease destijds met Final Fantasy. Niemand zag aankomen dat een paar maanden later de remake alsnog aangekondigd zou worden tijdens de E3. Eigenlijk ziet iedereen aankomen dat Crash Bandicoot wordt aangekondigd op de komende E3. Toch, Sony?

Heb jij zin in een nieuwe Crash Bandicoot? En wat vind jij eigenlijk van al dat lekker maken met teasen? Laat mij jouw mening weten!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek