DG Thinks: NES mini

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over. Dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: Vaak krijgt Nintendo de volle laag als het gaat om hun misstappen. De NES mini is een voorbeeld van hoe brilliant het bedrijf is.

De NES mini is niet te krijgen zowat in de winkels. Het apparaatje kost een kleine 60 euro en kan heel wat spellen spelen. Dat het snoer van de controller niet zo lang is maakt niet uit. Het is het ultieme cadeau om te geven met de kerst. Ouders die dit hun kinderen geven of ouders die het zelf kopen omdat zij al jaren geen spellen hebben gespeeld. Soms vraag je jezelf af waarom het niet vaker gebeurd dat bedrijven zo vol in gaan op de nostalgie van hun merk. Het schijnt zelfs zo te zijn dat je de console pas vanaf december weer kan bestellen.

Nes Classic mini

Nintendo moet natuurlijk ook wel, het bedrijf heeft voor de kerst niet heel veel anders te bieden. Met de 3DS kunnen ze nog wel wat leuke bundels maken maar de Wii U verwacht ik niet veel van te zien deze kerst. Het is daarom wel leuk om te zien dat dit bedrijf de laatste tijd een hoop goeie keuzes aan het maken is en dus naast Pokemon GO nog een voltreffer in handen lijkt te hebben.

Heb jij een NES mini besteld? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek