DG Thinks: Oke, toch niet klaar met FIFA

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over. Dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: Na aanleiding van dit artikel moet ik mijn mening bijstellen en mijn woorden inslikken. 

Een tijd terug heb ik een artikel geschreven waarin ik vertelde klaar te zijn met FIFA. Het artikel kun je teruglezen waarom ik er klaar mee was en op dat moment voelde het ook echt zo. Op dat moment echter opende ik mijn pakketjes en kreeg hieruit een Messi kaartje. Erg zeldzaam, nog nooit had ik zoiets gehad. En dan ga je toch weer spelen en potjes doen. Met alle irritatie die erbij hoort en al het juichen in de laatste minuten na een winst. FIFA is en blijft mijn go-to game zelfs met alle frustratie is er gewoon voor mij geen beter tijdverdrijf.

fifa 16 play beautifull

De Team of the Season kaartjes zijn ook nog eens uit. Elke competitie wordt afgegaan en de beste spelers uit deze competities krijgen een beter kaartje. Een enorm leuke tijd mocht je deze packen natuurlijk en het geeft een enorm nieuwe boost aan het spel. EA heeft dit jaar goed mijn aandacht weten vast te houden en zelfs zover dat dit mijn meest gespeelde FIFA game ooit is! Nog een paar maanden en dan is FIFA 18 er en wat heb ik er weer zin in om weer helemaal opnieuw te beginnen en te proberen het nog beter te doen als dit jaar.

Wat vindt jij van FIFA? Laat mij jouw mening horen in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek