Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 dag ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  2 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  4 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  4 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  6 dagen ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  6 dagen ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

DG Thinks: PlayStation Experience

Plasystation Experience 2016

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over. Dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: PlayStation heeft nog een grote persconferentie staan voor dit jaar, de PlayStation Experience!

De PlayStation Experience bestaat nog niet zo lang maar is een evenement voor PlayStation gamers georganiseerd door Sony. Het viert alles wat met PlayStation te maken heeft en tijdens dit evenement is er ook een persconferentie. Het leuke aan dit event is dat het een beetje de sfeer van de E3 probeerd na te maken voor de normale consument. Iedereen kan tickets kopen voor dit evenement en dus is het heel toegankelijk, mits je in Amerika woont.

Days Gone

Het evenement heeft wel een aantal grote aankondigingen gehad, ookal zijn het eigenlijk meer aankondigingen van aankondigingen. Zo droeg de baas van Sony PlayStation, Shawn Layden, tweemaal een shirt waarop gehint werd dat deze spellen er aan zaten te komen. En natuurlijk is er de bekende troll van Final Fantasy. Waar even later de remasterd werd aangekondigd op de E3 persconferentie. Het is een leuk event, echter zijn er ook dingen die minder goed zijn. Zo is al jaren lang de persconferentie afgelopen zonder echte klapper. Sony zou er goed aan doen om dit jaar gewoon goed te beginnen en goed af te sluiten. Iets dat ook mis ging tijdens de E3 persconferentie van dit jaar. Kijkers houden van een klapper op het eind omdat dit hun laatste herinnering gaat zijn aan het evenement.

Ga jij PlayStation Experience kijken dit weekend? Laat het ons weten!

 

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek