Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

DG Thinks: waar zijn mijn !@#$ demo’s?

DG Thinks: demo

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over en dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In deze wekelijkse special genaamd DG thinks kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: demo’s. Waar zijn jullie gebleven?

Stel je eens voor: alle grote gamebedrijven bespreken hoe de nieuwe generatie consoles eruit moet komen te zien die zullen verschijnen na de PlayStation 3, Wii en Xbox 360. Ze maken een balans op van wat er in de nieuwe generatie anders moet. Op een gegeven moment komen ze bij het punt “demo’s” en zegt iemand in de kamer: “Laten we er gewoon mee stoppen?” En nu zijn we hier: de nieuwe generatie, en wanneer ik even snel de PlayStation Store bekijk is er na al die jaren dat het apparaat uit is maar één enkele pagina gevuld met demo’s. Tijdens de vorige generatie keek ik er persoonlijk nog naar uit en keek ik zelfs elke week wat er nieuw was in de PlayStation Store aan stukjes spellen die mij moesten overtuigen om het te halen. Tegenwoordig loopt dat toch allemaal anders. De enige reden die logisch was voor mij, persoonlijk, is dat bedrijven het niet meer aandurven deze manier te gebruiken omdat consumenten hun koop laten afhangen van dit stukje reclame.

 

demo's

 

Het is ook letterlijk de enige reden die ik kan bedenken voor het verdwijnen van demo’s in de Store. Al het andere klonk niet logisch. Het is een vreemde reden aangezien ik iemand ben die totaal niet veel naar bijvoorbeeld gameplay video’s kijkt. Alle informatie die ik meekrijg van een game zijn nieuwtjes via verschillende sites en persconferenties. Spellen die me hadden kunnen grijpen wanneer zij een demo hadden kwamen hierdoor soms lager op het lijstje van games die ik wou kopen of verdwenen in zijn geheel. Dus, beste gamebedrijven overal in de wereld, volgende week zou ik graag wat meer demo’s willen zien in de digitale winkelrekken.

Wat vind jij van de vermindering van demo’s? Heb jij er een logische reden voor? Laat het ons weten!

Gerelateerde berichten

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek