DG Thinks: de Call of Duty haat

blops3

Tegenwoordig hebben veel mensen ergens een mening over en dat is helemaal niet erg, want een mening hebben is wat ons nog anders laat zijn. Een mening hebben over een onderwerp is belangrijk en helpt je zelfstandig je eigen keuzes te maken in het leven. Wat heb je er immers aan om altijd achter de horde aan te lopen en braaf ja te knikken? In deze wekelijkse special genaamd DG Thinks: kan ik mijn eigen mening geven over alles wat met gaming en technologie te maken heeft. Deze week: de trailers van zowel de nieuwe Battlefield als de nieuwe Call of Duty zijn uit. En dat betekent: een kamp kiezen! 

Call of Duty is altijd een speciaal geval geweest voor mij in deze industrie. Ik ken niet veel games die zo goed verkopen als deze serie, en is er een groot aantal mensen dat de game haat. Zelf heb ik een tijd (met veel plezier) Modern Warfare 2 gespeeld, maar daar hield het voor mij ook daarna op. Advanced Warfare was het moment dat ik de game weer een kans wilde geven en ik vond het niet slecht. Het leuke is dat wanneer je de game niet koopt en gewoon vanaf de kant toekijkt, zie je dat heel veel mensen die de game kopen een haat tegen deze game heeft. Er is altijd wel wat!

Call of Duty Infinite Warfare

De nieuwe Call of Duty trailer gaat de geschiedenis in als zeer gehaat, met maar liefst al 1,2 miljoen dislikes op Youtube. Maar is dit echt omdat mensen de trailer niks vonden? Of is het misschien ook de jaarlijks terugkomende haat tegen Call of Duty? Als we puur op de cijfers gaan kijken gaat in ieder geval de nieuwe Battlefield game Call of Duty dit jaar compleet slopen, of staan de zeurende mensen toch weer met de game in hun handen straks?

Wat vind jij van de nieuwe Call of Duty? Laat mij jouw mening horen! 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek