Diablo III: Necromancer campaign cinematics

Diablo III Necromancer BlizzCon

Het YouTube-kanaal van Diablo heeft twee video’s geplaatst over de Necromancer class. De video’s zijn de campagin cinematics van zowel het mannelijk als het vrouwelijk karakter. Wanneer de class in de game gereleased gaat worden is nog niet bekend.

Diablo heeft twee nieuwe video’s uitgebracht op hun YouTube kanaal. De video’s zijn de eerste beelden van de Necromancer campaign. In de video wordt uitgelegd wat de Necromancer class doet en waarom zij naar Tristam zijn gekomen. De Necromancer class gebruikt dark magic om het dode materiaal weer tot leven te wekken. De reden dat zij naar Tristam komen, is dat andere krachten de doden tot leven hebben gewekt. Dit is volgens hen een bedreiging voor de wereld en daarom moeten deze doden weer tot rust gebracht worden.

Necromancer Bèta

De Necromancer is nu een tijdje in de Bèta te spelen. De Bèta kan niet door iedereen gespeeld worden, want je moet ervoor uitgenodigd worden. Niet iedereen zal de class dus al uitgeprobeerd kunnen hebben. De Necromancer is een class die terugkeert vanuit Diablo II. Het is nog onbekend wanneer de class gerelased gaat worden in de live game. Het enige wat Blizzard bekend heeft gemaakt, is dat de class in de tweede helft van 2017 gereleased zal worden. Ze zullen een bericht naar buiten gooien als de specifieke releasedatum bekend is.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek