Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Diablo III: Necromancer campaign cinematics

Diablo III Necromancer BlizzCon

Het YouTube-kanaal van Diablo heeft twee video’s geplaatst over de Necromancer class. De video’s zijn de campagin cinematics van zowel het mannelijk als het vrouwelijk karakter. Wanneer de class in de game gereleased gaat worden is nog niet bekend.

Diablo heeft twee nieuwe video’s uitgebracht op hun YouTube kanaal. De video’s zijn de eerste beelden van de Necromancer campaign. In de video wordt uitgelegd wat de Necromancer class doet en waarom zij naar Tristam zijn gekomen. De Necromancer class gebruikt dark magic om het dode materiaal weer tot leven te wekken. De reden dat zij naar Tristam komen, is dat andere krachten de doden tot leven hebben gewekt. Dit is volgens hen een bedreiging voor de wereld en daarom moeten deze doden weer tot rust gebracht worden.

Necromancer Bèta

De Necromancer is nu een tijdje in de Bèta te spelen. De Bèta kan niet door iedereen gespeeld worden, want je moet ervoor uitgenodigd worden. Niet iedereen zal de class dus al uitgeprobeerd kunnen hebben. De Necromancer is een class die terugkeert vanuit Diablo II. Het is nog onbekend wanneer de class gerelased gaat worden in de live game. Het enige wat Blizzard bekend heeft gemaakt, is dat de class in de tweede helft van 2017 gereleased zal worden. Ze zullen een bericht naar buiten gooien als de specifieke releasedatum bekend is.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: remcob93

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek