Diablo 3 voegt nieuwe huisdieren, vleugels en andere beloningen toe

Diablo 3 patch

Nu het huidige seizoen 6 ten einde is (15 april) komt Blizzard met nieuwe details over de aankomende 2.4.1 patch voor Diablo 3. Spelers zullen nieuwe beloningen kunnen verdienen waaronder vleugels, huisdieren en nog wat andere cosmetische items. Voorheen waren de pets alleen verkrijgbaar via speciale events. Daar zal nu verandering in komen.

Blizzard liet zelf weten bewust te zijn van het feit dat er nog niet veel pets waren en deze vaak moeilijk te krijgen waren. Blizzard maakt dan ook bekend dat er meer pets onderweg zijn. Diablo 3 zal een nieuwe soort goblin introduceren die, wanneer verslagen, een van de handvol nieuwe pets zal achterlaten. Voor zover bekend zijn dit geen alledaagse huisdieren maar juist hele vreemde. Onder andere een jongetje, een hand en een soort geit man werden genoemd. Elke keer wanneer een speler de goblin verslaat zal deze een nieuwe pet droppen. Totdat je ze allemaal hebt natuurlijk.Diablo 3 patch

De 2.4.1 patch brengt ook nieuwe transmogrification items met zich mee die als common-quality items zullen verschijnen. De speciale vijanden met namen en zeldzame treasure chests zullen deze achterlaten. Spelers zullen nu dus meer opties krijgen om hun uiterlijk te veranderen zonder nieuwe Legendaries nodig te hebben. Ook zullen er “extra-rare”rewards komen. Waaronder dus de vleugels en een portret dat volgens Blizzard een uitdaging zal zijn om te vinden. Verder werden er geen specifieke details gedeeld. Hoe je deze items kunt krijgen is tot dusver niet duidelijk.

De 2.4.1 patch wordt al uitgebreid getest op public test servers, spelers die willen helpen kunnen de patch dus al testen. De volledige release zal in de nabije toekomst plaatsvinden. Blizzard liet de patch notes al los op hun website. Het grootste gedeelte van de patch zal bestaan uit items, character tweaks en andere beloningen. Daarnaast zijn kleine tweaks gemaakt waaronder het verhelpen van een enkele bug en server performance zal worden verbeterd.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek