DICE laat een boel los over Battlefield V

Battlefield V DICE EA

twitter is een platform dat vaak gebruikt word om te laten weten wanneer iemand gaat poepen, of wanneer iemand boos is op iets vanwege politiek incorrecte gebeurtenissen. In sommige gevallen pakken Tweets wel goed uit, aangezien DICE een aantal dingetjes loslaat over de nieuwe Battlefield.

Battlefield V is de naam waaronder de game nu nog gaat, maar dat kan allemaal veranderen op de officiële onthulling. Deze livestream zal op 23 mei plaatsvinden, om 10 uur in de avond. Maar goed, terug naar Twitter! DICE onthuld een aantal dingen, één daarvan zijnde het feit dat de titel zich zal afspelen in een volledig nieuwe setting.

Iets wat in de Call of duty Black Ops 4 reveal niet aan bod kwam, was een single-player ervaring, want die zal de game niet hebben! Battlefield V daarentegen zal deze ervaring wel naar de spelers brengen, in de vorm van War Stories. Dit zijn kleine stukjes verhaal die je volgt, met ieder verhaal een ander hoofdpersonage om aan te horen. in Battlefield 1 pakte dit fenomeen goed uit en de game werd geprezen voor zijn aanpak op single-player. In Tweet nummer 2. laat DICE weten dat Trevor Noah één van de presentatoren zal zijn. Nummer 3 zegt dit:

Last bot not least, DICE laat ons weten dat BFV nieuwe game modi, Operations en ervaringen zal brengen. Ook zullen er een boel gameplay veranderingen komen. Laten we hopen uit het beste uit Bad Company, battlefield 4 en Battlefield 1. Als die combinatie goed wordt aangepakt, gemengd met nieuwe aspecten, dan kan dit nog wel eens de grootste Battlefield ooit worden!

Wat vind jij van de informatie die DICE ons geeft? laat het ons weten in de reacties hier beneden. Vergeet niet om de Livestream te kijken woensdag!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek