Dieper in het verhaal van Overwatch duiken?

Overwatch Story

Overwatch, de shooter van Blizzard die gepland staat voor 24 mei zal rijk zijn aan story content. Sterker nog, ze hebben de game niet kunnen vullen met de hoeveelheid feitjes en verhaaltjes over de verschillende characters en plaatsen uit het universum waar Overwatch zich in afspeelt.

Ben jij benieuwd naar de reden waarom Widowmaker en Tracer niet zo goed met elkaar overweg kunnen? Of waarom er overal potten pindakaas verspreid staan in het lab van Watchpoint: Gibraltar? Je hebt binnenkort de mogelijkheid om dit allemaal te ontdekken. Buiten het spelen van de game om zul je meer te weten komen over de characters van Overwatch door het lezen van mini-comics, geanimeerde series, een striproman en meer…

Geanimeerde series

Binnen twee maanden zullen we door het bekijken van Blizzard’s cinematic kunsten meer te weten komen over de meest bekende Overwatch characters en de toekomst waar zij voor strijden.

Digitale mini comics

Als toevoeging op de series worden er mini stripjes gemaakt om dieper in te gaan op de characters. Rond de release van de game zullen de strips ook uitgebracht worden. De eerste zes uitgaves zullen zich vooral gaan baseren op verschillende heroes zoals de criminele duo Roadhog en Junkrat en de ridder van Overwatch: Reinhardt.

minicomic Overwatchminicomic Overwatch

Overwatch: First Strike

Ten slotte zullen spelers meer te weten komen over het verleden in Overwatch in deze striproman. Het verhaal zal zich namelijk afspelen tijdens de Omni-crisis. De globale opmars van de robots dat zich afspeelt jaren vóór de evenementen waar de spelers zich in zullen bevinden tijdens het spelen van de game. Tijdens dit verhaal zal je ook meer te weten komen over 76, Torbjörn, Reaper en Reinhardt.

First Striek teaser

En dit was allemaal nog maar het begin. Blizzard kan niet wachten om jullie meer te laten zien van de shooter en jullie de wereld, die rijk is aan diepgang en variatie, te laten zien en ervaren. Overwatch zal 24 mei worden uitgebracht voor Playstation 4, Xbox One en PC.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek