Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

Digitale games inruilen voor 10 procent storecredit?

digitale games xbox marketplace

Xbox heeft recentelijk een survey de deur uit gegooid waar zij de vraag stellen aan consumenten of ze digitale games zouden inruilen voor 10% van wat de game waard is op dat moment. Zal dit binnenkort een feature worden binnen de Xbox marketplace of misschien ook wel bij Steam en de Playstation Store?

Digitale games kopen, tot de dag van vandaag is dit eigenlijk overal eenrichtingsverkeer. Je kan na het aanschaffen van een fysieke game het spel meestal binnen twee weken terugbrengen als je er geen zak aan vindt of er iets mis mee is, maar als je een digitale game koopt waar je niet tevreden mee bent dan ben je plat gezegd gewoon de lul.

Alhoewel het bij Steam al sinds kort mogelijk is om je digitale aankoop terug te draaien binnen een bepaalde tijd hebben we bijna nergens anders dit soort luxe mogen aantreffen. Hier gaat misschien verandering in komen als Microsoft in de uitkomst van de survey die zij houden genoeg reden vinden voor zo’n implementatie.

Xbox Survey

Nu is 6 euro terugkrijgen van een game die je 60 euro heeft gekost misschien geen eerlijke deal. Maar wees eens eerlijk tegen jezelf en neem een kijkje in je Steam, Playstation of Xbox bibliotheek, en tel het aantal games waar al een aantal digitale centimeters stof op ligt.

Natuurlijk is het nog lang niet zeker of deze optie ooit zal komen. Mocht de optie ooit komen, dan kan deze natuurlijk ook gigantisch afwijken van het bovengenoemde voorbeeld. Maar we zien in ieder geval wel dat ze er moeite in steken om onze mening over het retourneren van digitale games te achterhalen.

Hebben jullie digitale games die je zou terug brengen voor 10% van de marktwaarde? Zo ja, laat even in de reacties weten hoeveel geld jij hiervoor zou kunnen ontvangen.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek