DiRT rally klaar voor release

DiRT Rally

Het lijkt er op dat DiRT Rally klaar is om gereleased te worden door Codemasters. Codemasters heeft aangegeven dat ze tevreden zijn met hoe DiRT Rally er momenteel uit ziet. Verschillende retailers hebben de game inmiddels in hun assortiment opgenomen met als release date 8 december 2015. Dit zou betekenen dat het spel nog voor Kerst op de markt komt voor de PC. Of er ook een versie komt voor de consoles is nog niets over bekend.

DiRT Rally werd in April dit jaar min of meer ineens door Codemasters uitgebracht als een Early Access. Op dat moment had de game niets meer dan de basis van het spel. In de tussentijd werd het spel steeds aangevuld met nieuwe content. Rally wagens van het seizoen 2015 werden toegevoegd aan de game, net zoals Group B rally wagens en niet te vergeten de klassieke Rally wagens. Daarnaast zijn er al verschillende grote updates uit gekomen voor het spel. Waarbij Modern Masters Pack onlangs nog door Codemasters is gereleased.

Naast het goede nieuws dat het spel nog dit jaar online komt heeft Codemasters ook nog aangegeven dat ze een licentie overeenkomst hebben gesloten met de FIA voor het ontwikkelen van de Rally Cross. Hiermee zou DiRT Rally een zeer gevarieerde game worden waarbij alle aspecten van het Rally racen wel opgenomen zijn. Hier mee gaat het spel eindelijk weer terug naar zijn roots van Colin Mcrae Rally. Waar de voorgaande DiRT games vooral leken te gaan over het show rijden, is er nu gekozen voor puur Rally rijden. Er worden nog meerdere Expansion Packs verwacht zodra DiRT Rally uitgebracht is. Zo zouden er door medewerkers van Codemasters al gewerkt worden aan minimaal een nieuwe Expansion Pack. Voor meer info omtrent van nieuw content voor de nieuwe DiRT game kan je de Blog raadplegen.

Het spel is te koop via Steam en zal bij zijn release ongeveer 60 euro gaan kosten. Momenteel kost DiRT zo’n 34 euro.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Draadloosstroom

Hoi !

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek