DiRT Rally toont nieuwe content

Dirt rally toont nieuwe content

Codemasters & Koch Media hebben gisteren een nieuwe gameplay trailer voor de veelgeprezen DiRT Rally laten zien. Tevens bevestigde de trailer de extra content die wordt toegevoegd aan het spel bij het opstarten de game. Het spel verschijnt op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC ( DVD) vanaf 5 april 2016. De trailer is nu al beschikbaar om te bekijken op www.dirtgame.com en staat ook onderaan dit artikel! 

In aanvulling op de rijkdom van de toegevoegde game-content tijdens DiRT Rally’s Steam Early Access-programma, zullen console en PC spelers in staat zijn om vanaf april te genieten van aanzienlijke nieuwe toevoegingen aan het spel. De nieuwe Classic Mini en Super 1600-serie zal de spanning van rallycross race introduceren. De 21 geavanceerde rally rijden video-tutorials zullen gamers helpen hun rally prestaties te maximaliseren. De spelers zullen in staat zijn om op volledige onverharde ondergrond te rijden op Pikes Peak, voor de eerste keer in de serie. Drie van de meest iconische badges Colin McRae’s zullen hen in staat stellen om de prestaties van een legendarische rally kampioen herbeleven.

Het DiRT team heeft ook nog zeven extra auto’s toegevoegd, waaronder een aantal veel gevraagde favorieten onder de fans. Dit zijn:

  • Peugeot 208 T16 Pikes Peak
  • Renault 5 Turbo
  • Renault Alpine A110
  • Opel Corsa Super 1600
  • Peugeot 207 S1600
  • Renault Clio S1600
  • Mini Classic Rallycross

peugeot-208-t16-pikes-peak-race-carPeugeot 208 T16 Pikes Peak

Beschikbaar voor pre-order is de nu in beperkte oplage DiRT Legend Rally Edition, die een volledige documentaire zal bevatten over rally legende Colin McRae met de gelijknamige titel: “Colin McRae: Rally Legend”. De film vertelt het volledige verhaal van het rally icoon en zijn betrokkenheid bij de beroemde Codemasters games.

Wat ook is opgenomen in de Legend Edition is de “Fully Loaded MINI Pack”, waarin de MINI Cooper S vanaf het begin van het spel direct te rijden en upgraden is. Gamers die nu een pre-order plaatsen krijgen zowel de Fully Loaded MINI Pack als de Fully Loaded Rallycross Pack erbij, die tevens de Mini Classic Rallycross vrijspeelt, samen met andere voordelen van de nieuwe content.

DIRT Rally is vanaf nu beschikbaar op Steam en zal niet veel later doorschuiven naar de Playstation 4, Xbox One en PC (DVD) op 5 april 2016

Heb je geen zin om door te klikken naar de link voor de trailer? Geen probleem, wij zetten hier de trailer zodat je op het gemak kunt kijken.

Tags

Over: ThermoFles

Is een diehard gamer van de ochtend tot de avond en gaat geen game uit de weg. Buiten het gamen om is hij een liefhebbende vader van een dochter van 2,5 en een zoon van 5. Daarnaast heeft hij nog een sport die 'vrouw' heet waar hij ook elke dag mee in de weer gaat. Tijdens het gamen tikt hij graag een paar zinnetjes weg op onze website.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek