Dishonored 2 – Book of Karnaca

Book of Karnaca

Het duurt nog maar een paar dagen en dan zal Dishonored 2 gereleased worden. Bethesda blijft ons tot op de laatste dagen verrijken met video’s die ons steeds meer leren over de game. Vandaag verschijnt er nog een nieuwe video vanuit Bethesda. Dit keer gaat de video over de stad waar de game zich afspeelt, namelijk Karnaca.

De video doet iets unieks ten opzichte van de vorige video’s die door Bethesda zijn uitgebracht. De video vertelt het verhaal van Karnaca namelijk in de vorm van een uitklapboek. De verschillende pagina’s van het uitklapboek komen tot leven en laten kleine stukjes van het verhaal van de stad zien. Karnaca is een stad vol met wonderen. Het is een stad waarbinnen mensen altijd de keus hebben tussen twee paden: je kunt de held worden of de moordenaar. Welk pad ga jij bewandelen?

Dishonored 2 zal op 11 november uitkomen op PC, PS4 en Xbox One.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek