Dishonored 2 – Corvo Attano spotlight

Corvo Attano

Bethesda heeft vandaag op YouTube een video geplaatst met een character spotlight van Corvo Attano. Corvo is een van de twee speelbare karakters van Dishonored 2. Hij was ook al het speelbare karakter van de eerste Dishonored. In de video is te zien hoe de powers van Corvo een kleine upgrade hebben gekregen.

Corvo’s abilities

De abilities die Corvo kan gebruiken in Dishonored 2 zijn grotendeels hetzelfde gebleven als in het eerste deel. Ze hebben allemaal wel een kleine upgrade ontvangen. De devouring swarm ability kan nu namelijk meerdere plagen creëren en een plaag die jou zal volgen. De possesion ability kan nu ook gebruikt worden om in een dood lichaam te kruipen. Dit geeft Corvo de mogelijkheid om zich te verschuilen voor vijanden. De bend time ability heeft nu de mogelijkheid om de tijd een stukje verder te spoelen. En als laatste heeft de blink ability nu de mogelijkheid om de tijd stil te zetten voordat je gaat blinken. Dit geeft je als speler de mogelijkheid om alle kanten op te kunnen blinken.

De makers laten in de video weten dat de powers van Corvo niet alleen geupdate worden zodat je sterkere powers tot je beschikking hebt. Ze willen het gevoel van Dishonored behouden. Het gevoel dat er altijd meerdere mogelijkheden zijn om een level uit te spelen. En door de powers uit te breiden, heeft Dishonored 2 het aantal mogelijkheden om het spel te spelen verder uitgebreid.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek