Disney+ kan gratis uitgeprobeerd worden in Nederland

Disney+

Disney+ is vanaf gisteren beschikbaar in Nederland. Nederland is daarmee een van de eerste landen waar van de dienst gebruikt gemaakt kan worden. Daar krijgen we ook nog een extraatje voor. Het is nu namelijk mogelijk om tot en met 12 november de dienst gratis te gebruiken.

Disney+ is eindelijk beschikbaar in Nederland. De streamingdienst werd in 2017 aangekondigd en over de jaren heen kregen we steeds meer informatie over de dienst. In het afgelopen jaar kwam naar buiten dat de dienst een vervroegde release in Nederland zou gaan krijgen. Deze vervroegde releasedatum was gisteren en het is dus op dit moment mogelijk om je favoriete Disney series en films te streamen. De bibliotheek van de app bestaat uit films van Disney, Marvel, Star Wars en nog veel meer.

Gratis proefperiode

Disney+ is vanaf gisteren beschikbaar in Nederland, maar dit is niet het enige nieuws dat we kregen. De streamingdienst kan namelijk in Nederland voor een paar maanden gratis gebruikt worden. Het is namelijk mogelijk om tot en met 12 november een gratis proefperiode te starten. Op 12 november wordt de streamingdienst officieel uitgebracht en gaat het pakket €6,99 per maand kosten. Om je aan te melden voor de gratis proefperiode kun je op hun website terecht. Op deze website vind je ook meer informatie over de streamingdienst en de beschikbare programma’s.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek