Disney Magical World 2 vanaf 14 oktober op 3DS

Disney Magical World 2

Vanaf 14 oktober kunnen Disney fanaten weer hun lol op in een gloednieuwe Disney wereld. In Disney Magical World 2 leef jij namelijk met jouw Nintendo personage tussen de Disney-figuren in de magische stad Castleton! Vanuit hier kun jij allemaal verschillende avonturen beleven.

Zodra je het spel begint kun jij een avatar aanmaken of jouw Mii-personage importeren om direct aan de slag te gaan. Je vertrekt naar Castleton om daar te gaan wonen naast je favoriete Disney-figuren als Mickey Mouse, Goofy en Donald Duck. In Castleton tref je verschillende winkels aan, een kasteelgebied en een doorgang naar vier nieuwe Disney-werelden die verbonden zijn met Castleton. Deze werelden zijn afkomstig uit Frozen, Sneeuwwitje en de zeven dwergen, Lilo & Stitch en De Kleine Zeemeermin. Zodra je alles hebt ontdekt is het tijd om jouw Disney-vrienden een handje te helpen.

Er zijn allerlei activiteiten die je kunt doen om je Disney-vrienden te helpen. Zo kun je verschillende voorwerpen maken, nieuwe huizen decoreren. Je kunt zelfs je eigen café beginnen, naam kiezen van het café, de menu kaart samenstellen en je café inrichten. Daarna kies je de kostuums uit van je personeel en bepaal je welke muziek er gedraaid wordt in jouw café. Door te vorderen in het spel speel je nieuwe spullen en decoraties vrij.

In onderstaande video zie je hoe dat ongeveer in zijn werk gaat allemaal.

In de zes beschikbare werelden binnen Disney Magical World 2 kun je meer dan 100 episodes voltooien en je toverstaf gebruiken om vijanden te verslaan. Als je niet zo v an geweld houdt, kun je er ook voor kiezen om Winnie de Pooh te helpen met het verbouwen van verschillende gewassen op het veld van Konijn.

Nog meer magie

Nieuw in dit deel zijn de Magical Dreams. Dit zijn een soort parade evenementen die je vrij speelt Dream Puzzles te voltooien. De puzzelstukjes van deze puzzel kun je krijgen door met mensen te praten in Castleton, of ze te ruilen voor jouw Twinkle Stones. Deze stenen verzamel je tijdens jouw avontuur in het spel.

Je kunt andere spelers bezoeken in hun stad via de online multiplayer functie. Spelers die je tegenkomt via StreetPass kunnen later zelfs verschijnen in jouw stad. Hierdoor kunnen spelers medailles verdienen die je vervolgens voor zeldzame voorwerpen kunt ruilen.

Ieder seizoen zijn er verschillende evenementen in Disney Magical World 2 waarmee je extra medailles kunt verdienen.

Disney Magical World 2

Spelers met opgeslagen spelgegevens, van de eerste Disney Magical World op hun Nintendo 3DS-systeem, ontvangen een gouden ballon en een voucher om te besteden bij McDuck’s wanneer ze Disney Magical World 2 op dezelfde Nintendo 3DS spelen. De game verschijnt op 14 oktober.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek