Dissidia Final Fantasy NT nieuwe beelden en verwachte Release in 2018

Na een recente lek door Amazon heeft Square Enix aangekondigd dat Dissidia Final Fantasy NT in begin 2018 in Noord-Amerika en Europa op de PS4 zal debuteren.

Dissidia Final Fantasy NT, ontwikkeld in samenwerking met Koei Tecmo Studio en NioH Developer Team NINJA, is een team-based brawler die legendarische helden en schurken uit de serie samen legt in epische en strategische teamvechten.

Met zowel strategisch online en offline spel, kunnen spelers kiezen uit 20 legendarische karakters die bekend zijn voor de fans van de serie om in 3v3 gevechten te spelen.

Final Fantasy NT introduceert ook het Dissidia-serie ‘unieke’ bravery combat system, ‘samen met ongeëvenaarde visuals en naadloze gameplay.

Dissidia Final Fantasy NT zal beschikbaar zijn voor de PS4 begin 2018 in Noord-Amerika en Europa.


Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek