Dit is de Ubisoft E3 2018 line-up

Ubisoft e3 2018

In juni is het weer zover. Het grootste gaming evenement staat weer voor de deur en Ubisoft onthuld eindelijk hun plannen voor de Ubisoft E3 2018 persconferentie. De line-up is geen verassing, toch zullen we er een paar gaan zien volgens Ubisoft.

Onder andere van de volgende game zal Ubisoft nieuwe onthullingen hebben tijdens e3 op 11 juni tot en met 14 juni:

  • Tom Clancy’s The Division 2
  • Beyond Good & Evil 2
  • For Honor
  • Skull & Bones
  • Starlink: Battle for Atlas
  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
  • Transference

De game ontwikkelaar en uitgever laat weten dat er ook een aantal niet genoemde verassingen zullen zijn tijdens de show. Deze show zal worden gepresenteerd op 11 juni 13:00 plaatselijke tijd. Dit is 22:00 voor ons in Nederland. De pre-show zal al om 21:15 live gaan. De post-show na de persconferentie zal meer inzicht geven over één bepaalde game uit de persconferentie. Welke dit is, zullen we op de 11e zien. De hele show zal te zien zijn op het Twitch kanaal van Ubisoft.

Videogames vormen een steeds groter deel van de toekomst van entertainment en van het leven van mensen. Daarom ben ik altijd enthousiast om de nieuwste innovaties en titels uit de hele industrie te zien tijdens E3,” vertelt Yves Guillemot, mede-oprichter en CEO van Ubisoft. “Onze getalenteerde teams krijgen de kans om te pronken met de ongelofelijke games die ze gecreëerd hebben en om te delen hoe we samenwerken met spelers om verschillende ervaringen te ontwikkelen die verrijkend zijn en, nog belangrijker, leuk.”

Kijk jij uit naar de E3? Zo ja, laat ons dan weten wat jij graag wilt zien tijdens deze persconferentie. The Division 2, nieuwe Siege content, of ben je toch wel erg benieuwd naar Transference?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek