Dit is wat nodig is om de Allied Races vrij te spelen in Battle for Azeroth

Battle for Azeroth

Enkele dagen geleden is de pre-purchase van Battle for Azeroth gereleased. Duizenden spelers stonden in de virtuele wachtrij om de zevende expansion van World of Warcraft te kunnen bemachtigen. Het pre-purchasen van deze expansion maakt het mogelijk om nu al een van de Allied Races aan je collectie characters toe te voegen. Echter zijn er een paar eisen waaraan je moet voldoen om deze Allied Races over te halen zich bij jouw team te voegen.

Blizzard heeft op de website aangegeven wat er per race nodig is om hen te overtuigen zich bij jouw faction te voegen. Indien je een actieve speler was in Legion voldoe je waarschijnlijk al aan deze eisen. Je hebt namelijk enkel een achievement en een bepaalde reputatie nodig. Mocht je echter nu pas begonnen zijn met spelen dan kun je hieronder zien wat je nog te doen staat om de verschillende subraces bij jouw faction te voegen.

Highmountain Tauren (Horde)

Om toegang tot de Highmountain Tauren vrij te spelen dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • Bereik Exalted reputatie met Highmountain Tribe
  • Behaal de achievement ‘Ain’t No Mountain High Enough’

Highmountain Tauren

Nightborne (Horde)

Om als Nightborne te kunnen spelen dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • Bereik Exalted reputatie met Nightfallen
  • Behaal de achievement Insurrection

Zodra je aan bovenstaande eisen voldoet kun je met een level 110 character naar Orgrimmar gaan. Hier zal iemand klaar staan met een quest. Door het voltooien van deze quest begin je aan het recruiten van de Allied Race.

nightborne

Lightforged Draenei (Alliance)

Indien je er voor kiest als Lightforged Draenei te willen gaan spelen dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • Bereik Exalted reputatie met Army of Light
  • Behaal de achievement You Are Now Prepared!

light draenei

Void Elves (Alliance)

Om de Void Elves aan de kant van de Alliance te krijgen dien je aan de volgende eisen te voldoen:

  • Bereik Exalted reputatie met Argussian Reach
  • Behaal de achievement You Are Now Prepared!

Zodra je aan bovenstaande eisen voldoet kun je met een level 110 character naar Stormwind gaan. Hier zal iemand klaar staan met een quest. Door het voltooien van deze quest begin je aan het recruiten van de Allied Race.

ve

Overige twee allied races

Indien je liever een Zandalari Troll of een Dark Iron Dwarf wilt spelen zul je helaas nog even moeten wachten. Zodra de nieuwe expansion, Battle for Azeroth, officieel gereleased is krijg je de mogelijkheid deze races bij je team te voegen.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek