Dit neemt Crash Bandicoot aan schijfruimte in op je Playstation 4

Crash bandicoot

Crash Bandicoot verschijnt over een paar dagen opnieuw voor de Playstation 4 in een remaster van de eerste drie delen. Schitterende nieuwe graphics zijn echter niet het enige wat er nieuw is in deze trilogie.

Nog een paar dagen volhouden. Het is bijna zover. Crash Bandicoot verschijnt 30 juni in de N. Sane Trilogy samen met Coco Bandicoot. Het zusje van Crash zal ook speelbaar zijn in deze versie van de game. Is jouw console aardig vol? Dan heb je nog een paar dagen om te beslissen welke game je er af gaat gooien om ruimte te maken voor Crash. De trilogie zal 23,42 GB van je ruimte wegsnoepen.

Heb je nog geen PS4, maar wil je wel graag Crash Bandicoot en Ratchet and Clank spelen? Dan is er goed nieuws voor jou, want speciaal voor jullie heeft Sony een nieuwe bundel aangekondigd.

Crash and ratchet

De Crash serie werd oorspronkelijk ontwikkeld door Naughty Dog, maar deze remaster word ontwikkeld door Vicarious Visions, een Activision studio. de Crash bandicoot remaster bevat de drie originele games, maar zijn volledig opgepoetst en de gameplay is volledig opnieuw opgebouwd. Speel in 4K, speel als Coco en geniet nu van checkpoints en Time trials in de volledige up-to-date evrsie va Crash Bandicoot.

Crach Bandicoot N. Sane Trilogy verschijnt 30 juni exclusief voor de Playstation 4.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek